Vuoden paikallisyhdistys -finalisti

Juupajoen Yrittäjät ry on valittu finalistiksi Vuoden paikallisyhdistyksen valintaan. Yhdistys on mukana 0-100 jäsenen sarjassa.

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä kahdeksassa eri kategoriassa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta. Pirkanmaalaisista paikallisyhdistyksistä finaaliin valittiin tänä vuonna Juupajoen Yrittäjät alle 100 jäsenyrityksen sarjassa ja Virtain Yrittäjät 100-199 jäsenyrityksen sarjassa. Lisäksi Lielahden Yrittäjät kilpailee finaalissa Vuoden vaikuttaja -palkinnosta.

Juupajoen Yrittäjät näkyy ja kuuluu paikallisesti

Juupajoen Yrittäjät kilpailee finaalissa pienimpien, alle 100 jäsenen paikallisyhdistysten sarjassa. Juupajoen Yrittäjien sitoutunut porukka järjestää vuosittain suositun Yrittäjä tempaisee -tapahtuman, joka vuonna 2018 keräsi paikalle kolmasosan koko kunnan asukkaista. Lauantaina järjestetty tapahtuma on myös koulupäivä ja tapahtumaan on sisällytetty yrittäjyyskasvatusta koululaisille.

• Jo finaalipaikka tuntuu hienolta huomionosoitukselta. Meillä on Juupajoen Yrittäjissä positiivinen meininki, ja onhan viiden parhaan paikallisyhdityksen joukkoon pääseminen mukava tunnustus meille aktiiveille. Ideat eivät meillä lopu, ja maaliskuussa järjestettävä Kaivureiden lumenveiston SM-kisa on sekin paisumassa melkoiseksi kansanjuhlaksi, Juupajoen Yrittäjien puheenjohtaja Tapio Niemelä iloitsee.

Ehdotuksia palkittaviksi tuli ennätysmäärä

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 1.2.2019. Vaikuttajafoorumi kokoaa puheenjohtajia 383 Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä yhteen Helsinkiin ja Silja Europalle.

Paikallisyhdistyksiä palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä, Vuoden viestijä.

– Yhdistyksissä eri puolilla Suomea toimitaan mahtavasti yrittäjyyden hyväksi! Esiin nousee monipuolista yrittäjien hyvinvoinnista huolehtimista, koulutusta, vaikuttavaa kuntayhteistyötä ja kaikkien kuntalaisten iloksi järjestettyjä tapahtumia. Palkitsemisen kautta tätä tärkeää työtä saadaan tuoduksi esille, niin että kaikki voivat ottaa siitä mallia, järjestöjohtaja Hanna Hietala Suomen Yrittäjistä sanoo.

Lähde: Teksti lainattu ja referoitu Juupajoen kunnan sivustolta.