TIEDOTE KORONATILANTEESTA.

Juupajoen Yrittäjät ry:n hallitus on siirtänyt Koronatilanteesta johtuen kevätkokousta. Kevätkokous pidetään, kun tilanne sallii kokoontumisen kaikille jäsenille turvallisesti. Kokouskutsut toimitetaan sääntöjen mukaan kaksiviikkoa ennen kokousta kaikille jäsenille kirjallisesti postitse ja lisäksi sähköpostitse.

Koronaviruksen luoma tilanne on suuri haaste yrittäjille. Perjantaina 13.3.2010 on julkaistu Pirkanmaan Yrittäjät ry:n sivuilla Kaikki koronasta yrittäjälle-sivusto. Sivustoa päivitetään jatkuvasti. Suosittelemme hakemaan tietoa sieltä.

Facebookiin on perustettu yrittäjien oma Yrittäjät#ostapieneltä-ryhmä. Kyseessä on tukiryhmä pienille ja keskisuurille yrityksille ja yksinyrittäjille. Ryhmästä saa vertaistuen lisäksi sekä lakineuvojan että terapeutin tukea.